Generation EL

Helt plötsligt utan förvarning tröttnade jag på elektronik. På den påverkan den har på min vardag. Jag tillbringar i stort sätt all min tid genom att pendla mellan tv och datorn. Det har blivit som inlärda rutiner, så som att borsta tänderna innan man går och lägger sig. Man gör det bara, och jag börjar tröttna. Visst nu kanske jag låter som en tant som predikar hur bra det var förr innan elektroniken kom och sabbade alla små barns fantasi , som har blivit eratt med kabel-tv som bygger upp bilden åt dom. Härdan efter tänker jag trappa ner på mitt allt för stora el-behov, jag tänker inte bli en sån där naturnisse som pratar med djur. Men jag vill inte heller bli en bdb-bevakarkåt scene kid vars dagar går ut på att tillfredsställa mina ack så fördärvade bevakare. Så jag trappar som sagt ner. Det finns ju trots allt existens utanför alla dessa communitys . Jag har alltid gillat böcker så nu får ni komma med bra boktips. Dock inte deckare och andra kriminal böcker.


Materialist

Min mamma och pappa kom hem igår från Cabo Verde a.k.a kap verde.( För er som inte vet så jag min mamma där i från) , själv klart har jag saknat dom eftersom min säng i stortsätt vart obäddad i 6 veckor m.m. I allafall så hade dom med sig gåvor/ presenter och materialist som jag är blev redigt glad. Bl.a. över skrot bilen dom byggde åt mig som jag velat ha jätte länge. Ni kanske inte tycker det är så märkvärdigt men den är inte er ändå.
Dom hade även köpt kläder endel mer okej än andra. Och eftersom jag har skött mig (...) och inte haft party (...) så ska dom köpa en kamera . Danke ! Det slog mig som en pungspark att min vardag går ut på att tänka på materialla saker så som kläder. Men alla förutom Green peace tänker väl på sånt. Eller ?

Nu t.ex. tänker jag på att leta efter tröjor på internet som jag kan köpa eftersom att jag fryser som en billig hora i L.A .

Bloggtrend

Så har man hakat på bloggtrenden själv också. Hade tänkt börja tidigare men har aldrig haft motivation nog att börja skriva. Så det blev idag då, med en kopp te, läsglasögon och en cigarr börjar jag min lilla blogg...minus läsglasögon och cigarr egentligen.
I allafall så har jag "sjukskrivit" mig idag, min syster duktig som hon är vet vad man ska säga till läraren när man mår sådär dåligt så man bara vill ligga i sängen och lyssna på NIN-hurt hela dagen och tycka synd om sig själv.
Fast hon och hennes pojkvän ska köpa lägenhet i morgon så vem ska då sjukskriva mig på mina mindre glada dagar?
Aja, så att inte det här blogg inlägget ska bli onödigt långt med massa onödigt fakta om min vardag så väljer jag att sluta här. Men det första blogginlägget brukar ofta bli längst.

RSS 2.0