Vätsketömmning

Vart på piknik idag då. Fett värt fast det var blåsigt och fetto moln som bestämt alltid skulle täcka solen, typ som ma mamas röv alltid täcker Tv:n. Lite smått irriterande . I allafall så beställde jag Latte med en glasskula. Helt fkn underbart. Mina smaklökar headbanga. Efter det så blev vi så kissnödiga att Sara gick på toa , jag har fobi för allmäna toaletter så jag kunde inte gå utan köpte en dricka istället (?) och gick sedan till biblioteken för att låna böcker. Samtidigt som jag var kissnödig, kunde inte koncentrera mig. Sen gick hon till bussen och jag gick hem. Jag gick hem !. Med en full blåsa. På gränsen till att spricka när jag nästan var hemma så fick jag springa sista metrarna.... det blev värre. Men jag han.
Det var inte meningen att blogginlägget skulle handla om kiss....ehe.


Latte Kajen + Sara

Kalas

Kalas hos min kompis Emelie idag då :) Ritkigt trevligt då vi sjöng kareoke (= tondöv xD), åt gott och var allmänt störda.
I går hade jag och Nea party i en kundvagn. Det var roligt eftersom alla ville ha den men det var vi som hade den.
Jag känner mig ganska dålig då jag ser hur ofta andra skriver medans jag skriver ungefär en gång i månaden. Men man ska ju inte jämföra sig med andra vare sig de gäller kropp, utbildning eller blogg skrivning. Men som sagt, man kan alltid prestera bättre. Så jag ska börja göra vättigare saker när jag sitter vid datorn. T.ex ladda upp bilder på Bilddagboken, skriva blogg och läsa mejl.

Eftersom jag ska jobba i morgon så säger jag nu gonatt med en bild på ett födelsedagefterskottbarn :)


Emelie Morell

Retro is back

Någon som vet vart man kan köpa
retroglasögon ( dock inte som  Erlend oye ) ? Utan styrka dåva. Gotta have 'em !

image6


För övrigt är det skit varmt och skit skönt. Och mitt internet har vaknat till liv !
Har just avslutat ett paket riskakor och ska snart åka vidare till Nea för att spela in reklam film. Fett värt ! Den kommer läggas ut på youtube så var berädda på komedi vava ?

Jag ska bli bättre på att uppdatera. Känner mig lite små dålig sådär när man ser folk som uppdaterar 3-4 gånger om dagen.
Yeah lykk have to go !

RSS 2.0